Harga.

Hosted Zones 1 5 10 15
Harga Sebulan -

RM7.50

RM15

RM22.50

Harga Setahun (Diskaun 10%)

RM18

RM81

RM162

RM243

  tempah sekarang! tempah sekarang! tempah sekarang! tempah sekarang!

Bagaimana ianya berfungsi

Pengurusan domain dipermudahkan. Zen DNS membuat pengurusan domain anda mudah.

  • Mewujudkan pelbagai jenis rekod , termasuk A, CNAME , NS, TXT, aaaa , MX dan SRV.
  • Menguruskan pelayan mel dan zon delegasi.
  • Nikmati penyebaran DNS segera seluruh infrastruktur DNS Zenclouds, dengan Jepun dan Singapura sebagai titik hujung perkhidmatan.

Gambaran Keseluruhan.

Zen DNS ialah perkhidmatan web bagi Sistem Nama Domain ( DNS) yang sangat mudah dan berskala. Ianya direka cipta untuk memberikan anda cara yang amat dipercayai dan kos efektif untuk membawa pengguna ke aplikasi Internet dengan menterjemahkan nama-nama yang boleh dibaca manusia seperti www.zenpipe.my ke alamat IP berangka seperti 192.1.0.1 yang digunakan oleh komputer untuk menyambung di antara satu sama lain.

Akses Yang Mudah

Dengan pendaftaran secara layan diri, Zen DNS boleh mula menjawab kuiri DNS anda dalam beberapa minit sahaja . Anda boleh mengkonfigurasi tetapan DNS anda melalui panel kawalan web kami. Anda juga akan dapat menambah zon baru anda serta-merta dan domain anda akan dapat diperlihatkan kepada dunia.

Kemaskini Yang Cepat

Zen DNS direka untuk menyediakan tahap kewibawaan yang diperlukan oleh aplikasi penting. Ia boleh menguruskan TTL anda untuk setiap rekod dan memberikan anda maklumat kemaskini yang cepat kepada seluruh laman web dunia. Oleh itu, perkhidmatan ini menawarkan kependaman pertanyaan yang rendah untuk pengguna anda dan juga mengemaskini kependaman yang rendah untuk keperluan pengurusan rekod DNS anda.

Penggunaan Yang Menjimatkan

Zen DNS memindahkan faedah skala Zenclouds kepada anda. Anda hanya membayar untuk menguruskan domain melalui perkhidmatan dan bilangan kuiri perkhidmatan bagi jawapan untuk setiap domain anda pada kos yang rendah dan tanpa komitmen penggunaan minimum atau apa-apa yuran pendahuluan .